• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possua sweet & sour

Possua sweet & sour
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 83,2 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 400gmaustamattomia porsaanlihasuikaleita
    • 1-2rklöljyä
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • n. 1dlvettä
    • 1(n. 300 g)kesäkurpitsa
    • 1(200 g)paprika
    • 1/2(150 g)purjo
    • 1tlk(350 g)sweet & sour -ateriakastiketta

Pinnalle

    • persiljaa tai korianteria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista lihasuikaleet vokissa tai paistokasarissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä lihat kattilaan ja kaada lihojen päälle vesi. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 30 minuuttia.
  2. Suikaloi kesäkurpitsa, paprika ja lehtisellerinvarret. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.
  3. Vokkaa purjoa, paprikaa ja selleriä 2-3 minuuttia. Lisää kesäkurpitsa ja vokkaa vielä muutama minuutti. Kaada joukkoon ateriakastike ja kuumenna. Lisää kypsät lihat liemineen. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa tai korianteria. Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 83,2 kcal348 kJ
  • Proteiinia5,61 g
  • Hiilihydraatteja3,67 g
  • Rasvaa4,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2