• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapucaesar

Katkarapucaesar
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • alle 30 min
  • 280 kcal / annos (140g)

Ainekset

5-6 annosta
    • 1ruukkuroomansalaattia
    • 1ruukkujääsalaattia

Kastike

    • 1tlk(2 dl)ruokakermaa
    • 1dlparmesaania raastettuna
    • 6anjovisfileetä
    • 1kananmuna keitettynä
    • 2valkosipulinkynttä
    • 2tlväkiviinaetikkaa
    • mustapippuria

Krutongit

    • 9paahtoleipä- tai ruisvuokaviipaletta
    • oliiviöljyä

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhdo ja valuta salaatinlehdet.
  2. Mittaa kastikkeen ainekset monitoimikoneen kulhoon ja soseuta.
  3. Leikkaa leivistä reunat pois ja kuutioi leivät. Paista kuutiot pannulla oliiviöljyssä rapeiksi. Anna krutonkien jäähtyä.
  4. Revi salaatinlehdet. Kokoa salaatti kastikkeen ja juustoraasteen kanssa kerroksittain. Lisää päälle sulatetut katkaravut, lohkotut munat ja krutongit. Tarjoa alkusalaattina.

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 280 kcal1 160 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille