• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pastasalaatti Nizzan tapaan

Pastasalaatti Nizzan tapaan
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 181 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Kastike

    • 1tlk(100 g)anjovisfileitä
    • 1rklanjovislientä
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1tldijonsinappia
    • 1/2tlmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Jäähdytä. Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia.
  2. Valuta tonnikala. Kuutioi paprika ja viipaloi nippusipuli varsineen.
  3. Hienonna kastiketta varten noin puolet anjovisfileistä, säästä koristeeksi 6 fileetä. Hienonna myös valkosipulinkynsi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike pastan joukkoon. Sekoita joukkoon tonnikala, kaprikset ja sipuli.
  4. Lisää rucola sekä puolet paprikasta kevyesti nostellen pastasalaatin joukkoon. Ripottele päälle loput paprikat.
  5. Kuori munat ja puolita ne. Nosta munanpuolikkaat salaattiin. Asettele loput anjovisfileet munien päälle.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 181 kcal756 kJ
  • Proteiinia8,95 g
  • Hiilihydraatteja24,8 g
  • Rasvaa4,66 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille