• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkaraputomaatit

Katkaraputomaatit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 264 kcal / annos (300g)

    Ainekset

    4 annosta
      • 8isoa tomaattia

    Täyte

    Lisäksi

      • lehtisalaattia
      • tillin oksia

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Anna katkarapujen sulaa yön yli jääkaapissa tai sulata nopeasti kylmässä vedessä. Valuta hyvin siivilässä. Kuivaa katkaravut vielä talouspaperin päällä valuttamalla.
    2. Mittaa muut täytteen ainekset kulhoon ja sekoita varovasti keskenään. Jätä hiukan katkarapuja koristeeksi ja sekoita loput täytteeseen.
    3. Leikkaa tomaateista päältä viipale kanneksi ja koverra sisus pois. Ota sisus liemineen talteen. Täytä tomaatit katkaraputäytteellä. Levitä salaatinlehtiä tarjoiluvadille ja nosta tomaatit vadille. Koristele tillinoksilla ja katkaravuilla ja pane kannet päälle. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita.

    Tiesitkö että...

    Vinkki! Käytä tomaattien koverrettu sisus jauheliharuokiin, tomaattikeittoon tai salsaan.

    Ravintosisältö perannos 300g100 g

    • 264 kcal1 100 kJ
    • Proteiinia19,8 g
    • Hiilihydraatteja7,8 g
    • Rasvaa16,5 g

    Lisätietoa reseptistä

    Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

    Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

    Kommentoi

    Arvosana reseptille