• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohiperhoset ja punajuuritartar

Lohiperhoset eli lohimedaljongit saavat maistuvan ja kauniin värisen lisäkkeen punajuuritartarista.
Lohiperhoset ja punajuuritartar
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4kpl(à 170 g)lohiperhosia
    • suolaa
    • mustapippuria

Punajuuritartar

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna punajuuret, kaprikset ja tilli. Sekoita tartarin kaikki ainekset keskenään.
  2. Paista lohiperhoset kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli, saranapuoli ensin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille