Lohiperhoset ja punajuuritartar
Lohiperhoset eli lohimedaljongit saavat maistuvan ja kauniin värisen lisäkkeen punajuuritartarista.
4 annostaalle 30 min0 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 4kpl(à 170 g)lohiperhosia
- suolaa
- mustapippuria
Punajuuritartar
- 100gPirkka punajuuriviipaleita
- 2rklPirkka kapriksia
- 1rkltilliä hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Hienonna punajuuret, kaprikset ja tilli. Sekoita tartarin kaikki ainekset keskenään.
- Paista lohiperhoset kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli, saranapuoli ensin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 0 kcalNaN kJ
- Proteiinia NaN g
- HiilihydraattejaNaN g
- RasvaaNaN g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi