Hyppää sisältöön
Lohiperhoset ja punajuuritartar Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohiperhoset ja punajuuritartar

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
Lohiperhoset eli lohimedaljongit saavat maistuvan ja kauniin värisen lisäkkeen punajuuritartarista.
  • Gluteeniton

Ainekset

4 annosta
  • 4 kpl (à 170 g) lohiperhosia
  • suolaa
  • mustapippuria

Punajuuritartar

Ravintosisältö

  • Energia
    587 kJ / 140 kcal
  • Rasva
    10,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,8 g
  • Hiilihydraatit
    2,1 g
  • josta sokereita
    1,7 g
  • Proteiini
    8,7 g
  • Suola
    0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna punajuuret, kaprikset ja tilli. Sekoita tartarin kaikki ainekset keskenään.
  2. Paista lohiperhoset kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli, saranapuoli ensin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,2 (5 arviota)