Lohiperhoset ja punajuuritartar
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Lohiperhoset eli lohimedaljongit saavat maistuvan ja kauniin värisen lisäkkeen punajuuritartarista.
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
- 4 kpl (à 170 g) lohiperhosia
- suolaa
- mustapippuria
Punajuuritartar
- 100 g Pirkka punajuuriviipaleita mausteliemessä
- 2 rkl Pirkka kapriksia
- 1 rkl tilliä hienonnettuna
- 1 dl Pirkka Kevyt majoneesia
- 1 dl Pirkka Kevyt kermaviiliä tai turkkilaista
Ravintosisältö
- Energia587 kJ / 140 kcal
- Rasva10,9 g
- josta tyydyttynyttä1,8 g
- Hiilihydraatit2,1 g
- josta sokereita1,7 g
- Proteiini8,7 g
- Suola0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Hienonna punajuuret, kaprikset ja tilli. Sekoita tartarin kaikki ainekset keskenään.
- Paista lohiperhoset kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli, saranapuoli ensin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −12 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl4,17/kgIlman Plussa-korttia 0,95/kpl (4,75/kg)
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,2(29 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- 30 - 60 min2,9(8 arviota)
- alle 30 min5,0(2 arviota)
- alle 30 min4,5(59 arviota)
- alle 15 min3,2(11 arviota)
- alle 30 min4,0(2 arviota)
- 30 - 60 min5,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (5 arviota)