• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kala-katkarapupiirakka

Kala-katkarapupiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8-10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 212 kcal / 100 g

Ainekset

8-10 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin ja valuta siivilässä. Avaa piirakkataikinapaketti ja anna sulaa.
  2. Painele taikina pyöreään vuokaan (halkaisija noin 30 cm) siten, että se ulottuu myös reunoille.
  3. Paista pannulla lohisuikaleet ja silputtu sipuli. Kaada seos piirakkapohjan päälle. Ripottele seoksen päälle katkaravut ja herne-maissi-porkkanat.
  4. Sekoita kulhossa, kermaviili, munat, mustapippurirouhetta, tillisilppua ja puolet juustoraasteesta. Kaada seos piirakkavuokaan ja ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
  5. Paista 200 asteessa alimmalla tasolla 30-35 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 212 kcal888 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja11,3 g
  • Rasvaa13,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua