Kala-katkarapupiirakka
- Annosmäärä8–10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Kala-katkarapupiirakka on ruokaisa tarjottava ja sopii vaikka iltapalaksi.
Ainekset
8–10 annosta
1 pkt (400 g) | tai |
1 ps (180 g) | tai |
1 pkt (300 g) | marinoituja kirjolohisuikaleita tai |
1 | sipuli tai |
1 ps (200 g) | tai |
1 tlk (200 g) | tai |
2 | kananmunaa tai |
ripaus | mustapippurirouhetta tai |
tilliä tai | |
1 ps (150 g) | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin ja valuta siivilässä.
Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan (halkaisija noin 30 cm) siten, että se ulottuu myös reunoille.
Paista pannulla lohisuikaleet ja silputtu sipuli. Kaada seos piirakkapohjan päälle. Ripottele seoksen päälle katkaravut ja herne-maissi-porkkanat.
Sekoita kulhossa, kermaviili, munat, mustapippurirouhetta, tillisilppua ja puolet juustoraasteesta. Kaada seos piirakkavuokaan ja ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
Paista 200 asteessa alimmalla tasolla 30–35 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,2(236 arvostelua)
- yli 60 min3,6(17 arvostelua)
- 30 - 60 min3,3(119 arvostelua)
- 30 - 60 min4,8(25 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(40 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(43 arvostelua)
- 30 - 60 min4,4(57 arvostelua)
- yli 60 min4,5(6 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (13 arvostelua)