• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kaurainen omena-rusinapaistos

Kaurainen omena-rusinapaistos
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 135 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja lohko omenat. Pane omenalohkot ja rusinat voideltuun vuokaan. Purista päälle sitruunan mehua ja ripottele pinnalle kanelia.
  2. Sekoita rasva, fariinisokeri ja kaurahiutaleet. Levitä seos omenalohkojen pinnalle. Kypsennä 200 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes omenat tuntuvat pehmeiltä. Tarjoa omenapaistos haaleana vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 135 kcal565 kJ
  • Proteiinia1,43 g
  • Hiilihydraatteja17,1 g
  • Rasvaa6,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2