Gluteeniton mustikkapiirakkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Gluteeniton mustikkapiirakka

Gluteeniton mustikkapiirakka on niin herkullista, ettei kahvipöydässä huomaa eroa tavalliseen. Tarjoa mustikkapiirakka sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa. Noin 1,15 €/annos*

  • 8 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

8 annosta

Pohja

Päälle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään kulhossa. Nypi joukkoon pehmeä rasva. Lisää lopuksi kananmuna ja sekoita tasaiseksi.
  2. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 25 cm) pohjalle ja reunoille.
  3. Sekoita mustikat ja perunajauhot kulhossa. Lisää joukkoon hienonnettu minttu ja kaada seos piirakkapohjan päälle. Vatkaa kananmuna ja sokeri kermaviilin joukkoon ja kaada piirakkavuokaan.
  4. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Tarjoa mustikkapiirakka jäähtyneenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua