Kaurarieskat
Gluteenittomat ja rouhean kauraiset rieskat valmistuvat teeleipien tapaan. Tarjoa rieskat lämpiminä voinokareen kanssa.
10 kplalle 30 min
Ainekset
10 kpl
- 2tlleivinjauhetta
- 1/2tlsuolaa
- 2rklrypsiöljyä
Valmistus
alle 30 min- Sekoita kulhossa kuivat ainekset keskenään ja sekoita joukkoon jogurtti sekä öljy.
- Nostele taikinasta nokareita leivinpaperin päälle ja ripottele pinnalle jauhoja. Tasoita käsin litteiksi rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla.
- Paista rieskoja 225-asteisessa uunissa ylätasolla 7 - 8 minuuttia, kunnes rieskat ovat saaneet pintaan hieman väriä ja ovat kypsiä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Leivinjauheella kohotetut rieskat ovat parhaimmillaan samana päivänä tarjottaessa. Voit myös pakastaa jäähtyneet rieskat.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi