
Keltainen kanakeitto
Keltainen pasta-broilerikeitto maistuu arkena.
5 annostaalle 30 min300 kcal / annos (380g)
Ainekset
5 annosta
- 12dlvettä
- 1Knorr Fond "du Chef" kana- tai kasvisannosfondi
- 3tlcurrya
- 1iso sipuli
- 1rs(300 g)Pirkka keittojuureksia (tuore)
- 100gPirkka farfallepastaa
- 1ps(200 g)Pirkka maissia (pakaste)
- (vettä)
- 1tlsuolaa
- n. 1/2tlk(à 185 g)Pirkka vihreää pestoa
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna vesi, fondi ja curry kiehuvaksi. Lisää broilerisuikaleet kattilaan.
- Hienonna sipuli, leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa muut keittojuurekset pieniksi kuutioiksi. Lisää keittoon ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta ja keitä 10-12 minuuttia.
- Sekoita joukkoon maissit ja kiehauta. Mausta suolalla ja persiljalla ja tarkista maku.
- Mausta keittoannos lusikallisella pestoa. Tarjoa lisäksi rapeaksi paistettua ciabattaa.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 380g100 g
- 300 kcal1 260 kJ
- Proteiinia 17 g
- Hiilihydraatteja29 g
- Rasvaa13 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi