• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Keltainen kanakeitto

Keltainen kanakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 300 kcal / annos (380g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna vesi, fondi ja curry kiehuvaksi. Lisää broilerisuikaleet kattilaan.
  2. Hienonna sipuli, leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa muut keittojuurekset pieniksi kuutioiksi. Lisää keittoon ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta ja keitä 10-12 minuuttia.
  3. Sekoita joukkoon maissit ja kiehauta. Mausta suolalla ja persiljalla ja tarkista maku.
  4. Mausta keittoannos lusikallisella pestoa. Tarjoa lisäksi rapeaksi paistettua ciabattaa.

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 300 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja29 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6