• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Broilerigumbo

Broilerigumbo
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 315 kcal / annos (260g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista broilerisuikaleet ja paloitellut makkarat paistokasarissa ja siirrä lautaselle.
  2. Hienonna kuorittu sipuli, valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet. Hienonna myös puhdistetut lehtisellerinvarret ja suikaloi paprika.
  3. Kiehauta vehnäjauhot öljyssä ja anna ruskistua koko ajan sekoittaen. Lisää chili, sipulit ja lehtiselleri. Hauduta hetki.
  4. Kaada kasariin vesi ja tomaattimurska. Mausta fondilla, mustapippurilla, suolalla ja laakerinlehdillä. Hauduta noin 5 minuuttia.
  5. Lisää kasariin broileri- ja paprikasuikaleet sekä makkarapalat. Hauduta edelleen noin 15 minuuttia. Hienonna joukkoon tuoretta timjamia. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 315 kcal1 320 kJ
  • Proteiinia24 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu