
Kolmen sipulin keitto
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Kolmen sipulin sosekeitto on nopea, alle puolessa tunnisa valmistuva herkullinen sosekeitto tuorejuustolla. Tarjoa keiton lisänä rapeaksi paistettua pekonia.
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 4 (n. 400 g) Pirkka sipulia
- 4 (n. 100 g) Pirkka salottisipulia
- 1 (200 g) Pirkka purjo
- 2 rkl Becel gold margariinia
- 1 l vettä
- 1 1/2 kasvisliemikuutiota
- 1 Pirkka laakerinlehti
- 1 tl timjamia
- 1/2 tl mustapippuria
Valkosipuli-leipäkuutiot
- n. 6 palaa paahtoleipää
- 2 rkl Becel gold margariinia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl persiljaa hienonnettuna
Tarjolle
Ravintosisältö
- Energia253 kJ / 61 kcal
- Rasva3,3 g
- josta tyydyttynyttä0,9 g
- Hiilihydraatit5,8 g
- josta sokereita2 g
- Proteiini1,4 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Halkaise, kuori ja leikkaa sipulit sekä salottisipulit ohuiksi viipaleiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.
- Sulata rasva kattilassa ja lisää sipulit. Kuullota niitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, mutta älä anna ruskistua. Lisää vesi, kasvisliemikuutiot ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 30 minuuttia, kunnes sipulit ovat makeita ja pehmeitä.
- Leikkaa paahtoleivät kuutioiksi. Sulata rasva pannulla ja kiehauta siinä hienonnetut valkosipulinkynnet. Ruskista leipäkuutiot kevyesti ja ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa keiton kanssa valkosipuli-leipäkuutioita ja juustoraastetta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −9 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,60/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,7(16 arviota)
- 30 - 60 min3,8(149 arviota)
- alle 30 min4,2(5 arviota)
- 30 - 60 min4,1(52 arviota)
- 30 - 60 min3,9(133 arviota)
- alle 30 min3,8(107 arviota)
- 30 - 60 min4,0(32 arviota)
- alle 30 min3,6(38 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (8 arviota)
- jlou8 vuotta sittenHyvä keitto tuli. Itse vähän sovelsin sen mukaan mitä kotona aineksia löytyi. Valkkarin siasta 2tl valkoviinietikkaa ja mozzarellan sijasta emmental juustoa. Leivän itse paahtaisin ja dippaisin keittoon, tuli meinaan aikamoista pulla mössöä kun oli keitos seassa.