• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kesäkurpitsa-jauhelihakastike

Kesäkurpitsa-jauhelihakastike on helppo ja nopea arkiruoka.Tämäkin resepti vain n. 1,70€/annos*.
Kesäkurpitsa-jauhelihakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 173 kcal / annos (270g)

Ainekset

4 annosta
    • 400gPirkka naudanjauhelihaa
    • 1(300 g)kesäkurpitsa
    • 1(120 g)sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1-1 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
    • 2tloreganoa
    • 1-2tltimjamia
    • 1/2tlminttua
    • ripaussokeria

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön. Kuutioi kesäkurpitsa. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta noin 10 minuuttia.
  3. Kaada joukkoon tomaattimurska ja lisää loput mausteet. Keitä noin 5 minuuttia. Tarjoa riisin, perunoiden tai pastan kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Ripottele kastikkeen joukkoon fetajuustokuutioita tai tarjoa lisäksi esimerkiksi raejuustoa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 173 kcal724 kJ
  • Proteiinia18,4 g
  • Hiilihydraatteja8,96 g
  • Rasvaa7,07 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 17 arvostelua