Kesäkurpitsa-jauhelihakastike
Kesäkurpitsa-jauhelihakastike on helppo ja nopea arkiruoka.Tämäkin resepti vain n. 1,70€/annos*.
4 annostaalle 30 min173 kcal / annos (270g)
Ainekset
4 annosta
- 400gPirkka naudanjauhelihaa
- 1(300 g)kesäkurpitsa
- 1(120 g)sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1-1 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
- 2tloreganoa
- 1-2tltimjamia
- 1/2tlminttua
- ripaussokeria
Valmistus
alle 30 min- Ota jauheliha huoneenlämpöön. Kuutioi kesäkurpitsa. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta noin 10 minuuttia.
- Kaada joukkoon tomaattimurska ja lisää loput mausteet. Keitä noin 5 minuuttia. Tarjoa riisin, perunoiden tai pastan kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Ripottele kastikkeen joukkoon fetajuustokuutioita tai tarjoa lisäksi esimerkiksi raejuustoa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 270g100 g
- 173 kcal724 kJ
- Proteiinia 18,4 g
- Hiilihydraatteja8,96 g
- Rasvaa7,07 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Niin hyvää, että mieheni, joka ei pidä kesäkurpitsasta, söi ja kehui hyväksi!