• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Riisi-jauheliharatatouille

Riisi-jauheliharatatouille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 91,9 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli. Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja viipaloi puolikkaat. Lohko tomaatit.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit kuullottumaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää vesi ja riisi. Keitä kannen alla noin 7 minuuttia.
  3. Sekoita joukkoon kesäkurpitsat, tomaattimurska, yrttisekoitus ja sokeri. Keitä vielä noin 10 minuuttia ja lisää tomaatit.
  4. Ripottele pinnalle runsaasti tuoretta basilikaa. Tarjoa riisi-jauheliharatatouille rapean leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 91,9 kcal384 kJ
  • Proteiinia5,57 g
  • Hiilihydraatteja12,9 g
  • Rasvaa2,01 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7