Hyppää sisältöön
Juustoinen papu-tomaattivuoka Reseptin takana kumppani

Juustoinen papu-tomaattivuoka

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Juustoinen papu-tomaattivuoka valmistuu yhdessä astiassa. Tarjoa kasvisruokana salaatin kanssa. Vuoka sopii makkaran, kalan tai lihan kanssa tarjottavaksi.
  • Laktoositon
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    411 kJ / 99 kcal
  • Rasva
    3,6 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,9 g
  • Hiilihydraatit
    8 g
  • josta sokereita
    3,7 g
  • Proteiini
    6,5 g
  • Suola
    0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Viipaloi tomaatit. Huuhtele ja valuta pavut ja kikherneet. Hienonna kuoritut sipulit. Suikaloi pesty purjo. Raasta parmesaani. Hienonna basilika.
  2. Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain tomaattiviipaleita, papuja, kikherneitä, sipuleita ja purjoa. Ripottele väleihin parmesaaniraastetta, basilikaa, suolaa ja pippuria. Jätä neljäsosa juustoraasteesta vuoan päälle ripoteltavaksi.
  3. Kiehauta vesi ja liuota siihen liemikuutio. Lisää tomaattimurska ja sekoita. Kumoa seos vuokaan kasvisten päälle. Ripottele päälle loppu juustoraaste.
  4. Nosta vuoka 200-asteiseen uuniin noin 45 minuutiksi, tai kunnes neste kiehuu reippaasti ja pinta on sopivasti ruskistunut. Tarjoa kasvisruokana salaatin kanssa. Vuoka sopii myös makkaran, kalan tai lihan kanssa tarjottavaksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,5 (124 arviota)

  • Krista
    4 vuotta sitten
    Tämä oli todella hyvää - ehdottomasti jatkoon 10/10.
  • Riikka
    5 vuotta sitten
    Kuuluu mun "luottoresepteihin" sillä erolla että kuullotan sipulit pannulla koska ne muuten jäävät mielestäni liian raaoiksi... Reseptimuunnos nimeltä "Riikan pilaama kasvisruoka" sisältää myös jauhelihaa ja fetaa.
  • Vili
    5 vuotta sitten
    Maku hyvä ja helppo veganisoida. Ensi kerralla jätän lisänesteet pois ja itketän osan tomaateista/lisään pastaa vuokaan. Nestettä tuli liikaa.
  • Ärsyyntynyt
    6 vuotta sitten
    Ja taas puuttuu ravintosisältö 🙄
  • K-Kuluttajapalvelu
    6 vuotta sitten
    Ärsyyntynyt, kiitos huomiostasi. Välitän palautteesi eteenpäin tiedoksi.
  • Maarit
    7 vuotta sitten
    Pilkkomiseen meni aikaa, mutta lopputulos oli maukas. Suolaa en laittanut ( kasvisfondissa ja juustossa on reilust)i) ja ensi kerralla jätän ehkä lisäämättä veden.
  • mannapuuro
    7 vuotta sitten
    Liian vetistä 'pupu-ruokaa'.
  • Mv
    7 vuotta sitten
    Ihan hyvää, mutta osa sipuleista jäi rouskuviksi, niitä kannattaa ehkä käyttää pannulla ennen vuoan kasaamista, jos haluaa sipulinsa pehmeinä.
  • herkkuhellu
    7 vuotta sitten
    Tosi herkullisia ja terveellisiä ruokia, kannattaa varmasti kokeilla! Tuota kosteutta minäkin katsoin vuoan pohjalla,ttatuli sellainenkin aatos että jos laittais pohjalle lasagnelevyjä?
  • herkkuhellu
    7 vuotta sitten
    Tosi herkullisia ja terveellisiä ruokia, kannattaa varmasti kokeilla!
  • Harri
    7 vuotta sitten
    Liian vähän suolaa.
  • Hyppypapu
    7 vuotta sitten
    Maku erinomainen, mutta kypsennyksen jälkeen todella vetinen. Vaatisi sekaan jotakin mikä imee nestettä kypsyessään.