Juustoinen papu-tomaattivuoka
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Juustoinen papu-tomaattivuoka valmistuu yhdessä astiassa. Tarjoa kasvisruokana salaatin kanssa. Vuoka sopii makkaran, kalan tai lihan kanssa tarjottavaksi.
- Laktoositon
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 4 (400 g) tomaattia
- 1 tlk (380 g/230 g) Pirkka kidneypapuja suolaliemessä
- 1 tlk (380 g/230 g) Pirkka kikherneitä suolaliemessä
- 1–2 sipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 1/2 (100 g) purjo
- 100 g Pirkka Parhaat parmesaania
- 1/2 ruukkua tuoretta basilikaa
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 tlk (500 g) Pirkka tomaattimurskaa
Ravintosisältö
- Energia411 kJ / 99 kcal
- Rasva3,6 g
- josta tyydyttynyttä1,9 g
- Hiilihydraatit8 g
- josta sokereita3,7 g
- Proteiini6,5 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Viipaloi tomaatit. Huuhtele ja valuta pavut ja kikherneet. Hienonna kuoritut sipulit. Suikaloi pesty purjo. Raasta parmesaani. Hienonna basilika.
- Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain tomaattiviipaleita, papuja, kikherneitä, sipuleita ja purjoa. Ripottele väleihin parmesaaniraastetta, basilikaa, suolaa ja pippuria. Jätä neljäsosa juustoraasteesta vuoan päälle ripoteltavaksi.
- Kiehauta vesi ja liuota siihen liemikuutio. Lisää tomaattimurska ja sekoita. Kumoa seos vuokaan kasvisten päälle. Ripottele päälle loppu juustoraaste.
- Nosta vuoka 200-asteiseen uuniin noin 45 minuutiksi, tai kunnes neste kiehuu reippaasti ja pinta on sopivasti ruskistunut. Tarjoa kasvisruokana salaatin kanssa. Vuoka sopii myös makkaran, kalan tai lihan kanssa tarjottavaksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −11 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,00/3 kpl2,90/kgIlman Plussa-korttia 0,75/kpl (3,26/kg)
- Plussa-etu −38 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,00/3 kpl2,90/kgIlman Plussa-korttia 1,09/kpl (4,74/kg)
- Plussa-etu −15 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl1,67/kgIlman Plussa-korttia 0,99/kpl (1,98/kg)
- Plussa-etu −14 %Plussa-kortillaEtuhinta 1,70/2 kpl3,70/kgIlman Plussa-korttia 0,99/kpl (4,30/kg)
- Plussa-etu −14 %Plussa-kortillaEtuhinta 1,70/2 kpl3,70/kgIlman Plussa-korttia 0,99/kpl (4,30/kg)
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,7(43 arviota)
- 30 - 60 min4,0(78 arviota)
- yli 60 min4,6(74 arviota)
- yli 60 min4,1(33 arviota)
- alle 15 min4,6(39 arviota)
- 30 - 60 min4,0(21 arviota)
- yli 60 min
- alle 30 min3,1(50 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (124 arviota)
- Krista4 vuotta sittenTämä oli todella hyvää - ehdottomasti jatkoon 10/10.
- Riikka5 vuotta sittenKuuluu mun "luottoresepteihin" sillä erolla että kuullotan sipulit pannulla koska ne muuten jäävät mielestäni liian raaoiksi... Reseptimuunnos nimeltä "Riikan pilaama kasvisruoka" sisältää myös jauhelihaa ja fetaa.
- Vili5 vuotta sittenMaku hyvä ja helppo veganisoida. Ensi kerralla jätän lisänesteet pois ja itketän osan tomaateista/lisään pastaa vuokaan. Nestettä tuli liikaa.
- Ärsyyntynyt6 vuotta sittenJa taas puuttuu ravintosisältö 🙄
- K-Kuluttajapalvelu6 vuotta sittenÄrsyyntynyt, kiitos huomiostasi. Välitän palautteesi eteenpäin tiedoksi.
- Maarit7 vuotta sittenPilkkomiseen meni aikaa, mutta lopputulos oli maukas. Suolaa en laittanut ( kasvisfondissa ja juustossa on reilust)i) ja ensi kerralla jätän ehkä lisäämättä veden.
- mannapuuro7 vuotta sittenLiian vetistä 'pupu-ruokaa'.
- Mv7 vuotta sittenIhan hyvää, mutta osa sipuleista jäi rouskuviksi, niitä kannattaa ehkä käyttää pannulla ennen vuoan kasaamista, jos haluaa sipulinsa pehmeinä.
- herkkuhellu7 vuotta sittenTosi herkullisia ja terveellisiä ruokia, kannattaa varmasti kokeilla! Tuota kosteutta minäkin katsoin vuoan pohjalla,ttatuli sellainenkin aatos että jos laittais pohjalle lasagnelevyjä?
- herkkuhellu7 vuotta sittenTosi herkullisia ja terveellisiä ruokia, kannattaa varmasti kokeilla!
- Harri7 vuotta sittenLiian vähän suolaa.
- Hyppypapu7 vuotta sittenMaku erinomainen, mutta kypsennyksen jälkeen todella vetinen. Vaatisi sekaan jotakin mikä imee nestettä kypsyessään.