• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Juustoinen papu-tomaattivuokaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Juustoinen papu-tomaattivuoka

Juustoinen papu-tomaattivuoka valmistuu yhdessä astiassa. Tarjoa kasvisruokana salaatin kanssa. Vuoka sopii makkaran, kalan tai lihan kanssa tarjottavaksi.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Viipaloi tomaatit. Huuhtele ja valuta pavut ja kikherneet. Hienonna kuoritut sipulit. Suikaloi pesty purjo. Raasta parmesaani. Hienonna basilika.
  2. Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain tomaattiviipaleita, papuja, kikherneitä, sipuleita ja purjoa. Ripottele väleihin parmesaaniraastetta, basilikaa, suolaa ja pippuria. Jätä neljäsosa juustoraasteesta vuoan päälle ripoteltavaksi.
  3. Kiehauta vesi ja liuota siihen liemikuutio. Lisää tomaattimurska ja sekoita. Kumoa seos vuokaan kasvisten päälle. Ripottele päälle loppu juustoraaste.
  4. Nosta vuoka 200-asteiseen uuniin noin 45 minuutiksi, tai kunnes neste kiehuu reippaasti ja pinta on sopivasti ruskistunut. Tarjoa kasvisruokana salaatin kanssa. Vuoka sopii myös makkaran, kalan tai lihan kanssa tarjottavaksi.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 31 arvostelua