• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Teriyaki-kasviscouscous

Teriyaki-kasviscouscous
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta
    • 4dlcouscousia
    • 4dlvettä
    • 1 1/2rklöljyä
    • 1tlsuolaa
    • 3rklöljyä

Kasvisseos

Kastike

Pinnalle

    • tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi kesäkurpitsa ja paprikat, hienonna sipuli. Kuullota sipulia pannulla öljyssä. Lisää paprika- ja kesäkurpitsasuikaleet. Lisää valutetut ananaspalat ja huuhdotut, valutetut pavut.
  2. Murskaa valkosipulinkynsi ja sekoita muiden kastikeainesten joukkoon. Kaada kastike kasvisten joukkoon.
  3. Kiehauta vesi. Nosta kattila liedeltä ja mittaa öljy, suola ja couscous veteen turpoamaan pariksi minuutiksi. Lisää rasva ja anna couscouksen hautua vielä pari minuuttia. Lisää kasvikset ja sekoita kevyesti. Ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 333 kcal1 400 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja43 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille12