• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkku-carbonara

Valmista arkiruuaksi nopea carbonara kinkkuviipaleista.
Kinkku-carbonara
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 216 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
  2. Kuutioi kinkku. Sekoita ruokakerma, munat ja juustoraaste keskenään. Lisää joukkoon kinkkukuutiot. Mausta seos hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Valuta spagetti ja kaada takaisin kuumaan kattilaan. Kaada päälle munaseos ja sekoita. Ripottele pinnalle persiljaa ja tarjoa lisäksi parmesaaniraastetta.

Ravintosisältö per 100 g

  • 216 kcal904 kJ
  • Proteiinia12,4 g
  • Hiilihydraatteja23,3 g
  • Rasvaa8,19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7