Sitruunainen savulohipasta
Sitruunainen kirjolohipasta on väriltään kauniin keväinen. Mukavan maun pastaan tuovat herneet. Tällä lähtee isompikin nälkä.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1/2(n. 200 g)kesäkurpitsaa
- 1(100 g)sipuli
- 1valkosipulinkynsi
- 1pkt(250 g)Pirkka savustettua kirjolohifileepalaa
- 1/2rklöljyä
- 2rklsitruunanmehua
- 1 1/2tlsitruunan raastettua kuorta
- 3/4tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1/2ps(à 200 g)Pirkka herneitä (pakaste)
- 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
- 1dlpastan keitinlientä
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Pane pastavesi kiehumaan. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
- Leikkaa huuhdottu kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli. Poista kirjolohesta nahka ja leikkaa kala reiluiksi kuutioiksi.
- Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä 2-3 minuuttia. Lisää joukkoon kesäkurpitsat ja sekoittele hetki.
- Mausta sitruunanmehulla, -raasteella, suolalla ja pippurilla.
- Lisää herneet, ruokakerma ja kalapalat. Kuumenna, mutta älä keitä. Ohenna kastike pastan keitinliemellä (noin 1 dl).
- Siivilöi pasta ja sekoita kastikkeeseen. Ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Tarjoa lisäksi salaattia.
Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi