• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkku-paprikakastike

Kinkku-paprikakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 200gPirkka saunapalvikinkkua
    • 1/2(n. 100 g)purjoa
    • 1punainen paprika
    • 1rklöljyä
    • 2tlk(4 dl)gogreen Ruoka kasvirasvasekoitetta
    • 1rkllihafondia
    • 1/2tlmustapippuria
    • 2rklsinappia
    • 1rklvaaleaa suurustetta
    • persiljaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa palvikinkku ja paprika pieniksi suikaleiksi. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Kiehauta paistokasarissa tilkassa öljyä kinkkusuikaleet ja purjo. Lisää joukkoon paprikat ja hauduta hetki.
  2. Kaada paistokasariin kasvirasvasekoite. Mausta lihafondilla, mustapippurilla ja sinapilla. Ripottele joukkoon ruokalusikallinen vaaleaa kastikesuurustetta. Hauduta kannen alla muutama minuutti ja hienonna pinnalle persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille1