Tomaattinen maksaruukku
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Tarjoa maksaruukku riisin kanssa!
- Kananmunaton
Ainekset
4–5 annosta
1 pkt (300 g) | pakastettua broilerin maksaa tai |
2 rkl | öljyä tai |
n. 100 g | purjoa tai |
2 rkl | vehnäjauhoja tai |
1/2 tlk (à 500 g) | tomaattimurskaa tai |
2 dl | vettä tai |
2 tl | meiramia tai |
(1/2 tl | suolaa) tai |
1/2 dl | ruokakermaa tai |
Koristeeksi | |
---|---|
vihreää yrttiä esim. meiramia tai persiljaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Sulata broilerin maksa yön yli pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta maksa ja kuivaa talouspaperiin. Paloittele maksa pieniksi paloiksi.Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.
Kuumenna paistokasarissa öljy ja ruskista kevyesti maksapalat. Lisää kasariin purjo ja sekoittele hetki. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita.
Kaada joukkoon tomaattimurska ja vesi. Sekoita ja anna kiehua viisi minuuttia. Mausta meiramilla ja halutessasi suolalla. Lisää lopuksi ruokakerma ja kuumenna. Ripottele pinnalle vihreitä yrttejä. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa. Huom! Pese broilerinmaksan käsittelyssä käytetyt ruoanvalmistusvälineet ja kätesi huolellisesti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,4(42 arviota)
- alle 30 min4,7(17 arviota)
- alle 30 min3,4(14 arviota)
- alle 30 min3,6(5 arviota)
- alle 15 min3,8(24 arviota)
- alle 30 min4,0(3 arviota)
- alle 30 min3,0(1 arvio)
- alle 30 min2,5(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 2,7 (3 arviota)