Sipatti
Perinteinen sipatti maistuu keitettyjen perunoiden kanssa.
alle 30 min83,7 kcal / 100 g
Ainekset
- 300gsaunapalvikinkkua
- 3rklvehnäjauhoja
- 5-6dlmaitoa
- 1/4tlvalkopippuria
- ripausmustapippuria
- 1dlruohosipulia hienonnettuna
- (suolaa)
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi. Ruskista kinkkukuutioita kattilan pohjalla rasvassa, kunnes ne ovat saaneet vähän väriä.
- Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita, mutta älä ruskista. Lisää kerralla maito ja sekoita hyvin.
- Anna kastikkeen hautua 10 minuuttia ja mausta se pippureilla, ruohosipulilla ja halutessasi suolalla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 83,7 kcal350 kJ
- Proteiinia 7,79 g
- Hiilihydraatteja5,98 g
- Rasvaa3,35 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi