• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Peruna-kinkkukeitto

Peruna-kinkkukeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 33,1 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese ja kuutioi perunat. Voit kuoria ne tarvittaessa. Puhdista purjo ja suikaloi. Hienonna sipulit ja sipulinvarret. Suikaloi kinkku.
  2. Lisää kiehuvaan veteen fondit, perunat, sipulit ja purjo. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  3. Lisää kinkku ja herneet keittoon. Keitä vielä pari minuuttia. Mausta persiljalla ja tillillä. Tarjoa peruna-kinkkukeitto ruisleivän ja juuston kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 33,1 kcal138 kJ
  • Proteiinia2,37 g
  • Hiilihydraatteja4,69 g
  • Rasvaa0,38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille