
Sinihomejuustosalaatti panzanellan tapaan
Panzanella on italialainen leipäsalaatti, johon voit käyttää hieman kuivahtaneet leipäviipaleet. Salaatin kruunaa sinihomejuuston ja hunajamelonin yhdistelmä.
- 6 annosta
- alle 30 min
- 272 kcal / annos (240g)
Ainekset
6 annosta
- 2rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1/2(n. 750 g)hunajamelonia
- 2ruukkuaPirkka Luomu herneenversoja
- 6viipaletta(n. 140 g)täysjyväpaahtoleipää
- 1pkt(170 g)Valio Aura sinihomejuustoa
Kastike
- 2rklvalkoista balsamiviinietikkaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Halkaise kirsikkatomaatit. Poista melonista siemenet ja leikkaa kuori pois. Paloittele meloni reiluiksi kuutioiksi. Leikkaa herneenversot noin 4 cm pituisiksi.
- Paahda leivät rapeiksi leivänpaahtimessa ja leikkaa ne kuutioiksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään isossa kulhossa. Lisää joukkoon leipäkuutiot, tomaatit, meloni ja herneenversot. Sekoita. Anna makujen tasaantua ja leipäpalojen pehmetä hetki kylmässä ennen tarjoilua.
- Murenna sinihomejuusto reiluiksi paloiksi salaatin pinnalle. Tarjoa grillatun tai paistetun broilerin kanssa.
Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 240g100 g
- 272 kcal1 140 kJ
- Proteiinia 6,74 g
- Hiilihydraatteja18 g
- Rasvaa19,3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi