Sinihomejuustosalaatti panzanellan tapaanTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sinihomejuustosalaatti panzanellan tapaan

Panzanella on italialainen leipäsalaatti, johon voit käyttää hieman kuivahtaneet leipäviipaleet. Salaatin kruunaa sinihomejuuston ja hunajamelonin yhdistelmä.

  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 272 kcal / annos (240g)

Ainekset

6 annosta

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise kirsikkatomaatit. Poista melonista siemenet ja leikkaa kuori pois. Paloittele meloni reiluiksi kuutioiksi. Leikkaa herneenversot noin 4 cm pituisiksi.
  2. Paahda leivät rapeiksi leivänpaahtimessa ja leikkaa ne kuutioiksi.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään isossa kulhossa. Lisää joukkoon leipäkuutiot, tomaatit, meloni ja herneenversot. Sekoita. Anna makujen tasaantua ja leipäpalojen pehmetä hetki kylmässä ennen tarjoilua.
  4. Murenna sinihomejuusto reiluiksi paloiksi salaatin pinnalle. Tarjoa grillatun tai paistetun broilerin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 272 kcal1 140 kJ
  • Proteiinia6,74 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa19,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua