• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Leipäjuustosalaatti ja puolukkakastike

Raikas leipäjuustosalaatti ja puolukkakastike on yhdistelmä, joka sopii juhlavampaankin pöytään.
Leipäjuustosalaatti ja puolukkakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 4 annosta
  • alle 30 min
  • 540 kcal / annos (300g)

Ainekset

n. 4 annosta

Puolukkakastike

Koristeeksi

    • puolukoita

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista kastike. Soseuta puolukat sauvasekoittimella ja lisää loput ainekset. Sekoita tasaiseksi.
  2. Revi salaatit vadille. Kuutioi kuorittu meloni. Kuutioi omenat ja juusto. Paahda halutessasi rieskat kuumalla kuivalla pannulla ja leikkaa kolmioksi. Levitä vadille melonit, omenat ja juustot.
  3. Nosta rieskat vadin reunoille ja koristele salaatti puolukoilla. Tarjoa kastike erikseen.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 540 kcal2 260 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja68 g
  • Rasvaa31 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4