• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkku-tomaatti-rucolapizza, pellillinen

Kinkku-tomaatti-rucolapizza, pellillinen
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 palaa
  • yli 60 min
  • 177 kcal / 100 g

Ainekset

8 palaa
    • 2dlvettä
    • 2tlPirkka kuivahiivaa
    • n. 4 1/2dlPirkka hiivaleipävehnäjauhoja
    • 1/2tlsuolaa
    • 1rkloliiviöljyä

Täyte

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Lämmitä vesi noin 42 asteiseksi. Lisää kuivahiiva pieneen määrään jauhoja. Sekoita kuivahiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta jauhoja taikinaan vähitellen. Lisää öljy alustamiseen loppuvaiheessa. Kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  2. Painele tai kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi.
  3. Suikaloi kinkku ja viipaloi tomaatit. Levitä pohjalle pastakastike ja puolet juustoraasteesta. Levitä kinkkusuikaleet ja tomaattiviipaleet tasaisesti pizzan päälle. Ripottele päälle loput juustoraasteesta.
  4. Paista pizzaa 225 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes pizza on saanut väriä. Mausta oreganolla. Levitä pizzan päälle revityt rucolanlehdet ja paahdetut siemenet.

Ravintosisältö per 100 g

  • 177 kcal739 kJ
  • Proteiinia9,91 g
  • Hiilihydraatteja14,6 g
  • Rasvaa8,86 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille