Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Pienet juustococktailpalatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pienet juustococktailpalat

Tee helpot cocktailpalat pikkujouluihin tai itsenäisyyspäivään suomalaisista raaka-aineista. Paista lehtitaikinasta suupalat ja koristele juustolla ja herukkahillokkeella. Noin 0,30€/annos.*

Ainekset

24 kpl

Herukkahilloke

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä herukkasekoitusta ja sokeria kasaan pienessä kattilassa noin 5 minuuttia, kunnes rakenne paksuuntuu hillomaiseksi. Jäähdytä hilloke.
  2. Levitä lehtitaikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle pellille. Leikkaa kukin kohmeinen levy 8 osaan, jotta saat pieniä neliöitä. Levitä neliöt tasaisesti pellille ja voitele kananmunalla.
  3. Esipaista pohjia 225-asteessa alatasolla noin 10 minuuttia.
  4. Paloittele juusto 24 osaan ja aseta esipaistetuille pohjille. Paista vielä 1–2 minuuttia uunin keskitasolla kunnes juusto sulaa hieman.
  5. Nosta cocktailpalat tarjoiluvadille, lusikoi pinnalle hilloketta ja koristele timjamilla. Tarjoa lämpiminä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille32 arvostelua