• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kipparin kasvis-kinkkukeitto

Kipparin kasvis-kinkkukeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 185 kcal / annos (385g)

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese perunat kuorettomiksi ja paloittele ne. Kuori ja viipaloi porkkanat. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Keitä kasviksia noin 8 minuuttia suolalla maustetussa vedessä.
  2. Paloittele kinkku ja hienonna sipulit (sekä suikaloi huuhdottu pinaatti). Lisää ne ja herneet keittoon.
  3. Anna keiton kiehua vielä hetki niin, että kasvikset ovat rapean kypsiä. Lisää lopuksi ruokakerma. Kuumenna mutta älä keitä enää. Tarjoa keiton kanssa tuoretta ruisleipää.

Ravintosisältö perannos 385g100 g

  • 185 kcal775 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille