Kirjolohi-kiinankaaliwokki
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Kirjolohi-kiinankaaliwokki on helppo ja nopea arkiruoka.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
3 annosta
- 300 g kirjolohifileetä
- 1/4 tl suolaa
- 1 (100 g) sipuli
- 1 (150 g) paprika
- n. 500 g Pirkka kiinankaalia
- n. 2 rkl öljyä
- 1/2 dl Pirkka sweet chili & pineapple -kastiketta
- 2 rkl Pirkka vihreää currytahnaa
Pinnalle
- 2 rkl Pirkka suolapähkinöitä
Ravintosisältö
- Energia385 kJ / 92 kcal
- Rasva5,5 g
- josta tyydyttynyttä0,7 g
- Hiilihydraatit4,8 g
- josta sokereita4,7 g
- Proteiini5,3 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Irrota kirjolohifileestä nahka ja suikaloi kirjolohi. Ripottele suikaleiden päälle suolaa.
- Suikaloi sipuli, paprika ja kiinankaali. Paista kirjolohisuikaleet pannulla tai vokissa ja siirrä ne lautaselle. Vokkaa sipulit ja paprikat. Siirrä nekin lautaselle.
- Vokkaa kiinankaalit ja lisää joukkoon sipulit ja paprikat. Mausta chilikastikkeella ja currytahnalla. Lisää kalasuikaleet, suolapähkinät ja persilja. Tarjoa lisäksi keitettyjä nuudeleita tai riisiä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min
- alle 30 min3,9(27 arviota)
- alle 15 min4,1(15 arviota)
- alle 30 min4,0(3 arviota)
- alle 30 min3,4(40 arviota)
- 30 - 60 min3,5(13 arviota)
- alle 15 min
- 30 - 60 min4,7(20 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (4 arviota)