Hyppää sisältöön
Kirjolohi-kiinankaaliwokki Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Kirjolohi-kiinankaaliwokki

  • Annosmäärä3 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Kirjolohi-kiinankaaliwokki on helppo ja nopea arkiruoka.
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

3 annosta
  • 300 g kirjolohifileetä
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 (100 g) sipuli
  • 1 (150 g) paprika
  • n. 500 g Pirkka kiinankaalia
  • n. 2 rkl öljyä
  • 1/2 dl Pirkka sweet chili & pineapple -kastiketta
  • 2 rkl Pirkka vihreää currytahnaa

Pinnalle

Ravintosisältö

  • Energia
    385 kJ / 92 kcal
  • Rasva
    5,5 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,7 g
  • Hiilihydraatit
    4,8 g
  • josta sokereita
    4,7 g
  • Proteiini
    5,3 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Irrota kirjolohifileestä nahka ja suikaloi kirjolohi. Ripottele suikaleiden päälle suolaa.
  2. Suikaloi sipuli, paprika ja kiinankaali. Paista kirjolohisuikaleet pannulla tai vokissa ja siirrä ne lautaselle. Vokkaa sipulit ja paprikat. Siirrä nekin lautaselle.
  3. Vokkaa kiinankaalit ja lisää joukkoon sipulit ja paprikat. Mausta chilikastikkeella ja currytahnalla. Lisää kalasuikaleet, suolapähkinät ja persilja. Tarjoa lisäksi keitettyjä nuudeleita tai riisiä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,3 (4 arviota)