• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirjolohi-kiinankaaliwokki

Kirjolohi-kiinankaaliwokki on helppo ja nopea arkiruoka.
Kirjolohi-kiinankaaliwokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 15 min
  • 128 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta
    • 1(100 g)sipuli
    • 1(150 g)paprika
    • n. 500gPirkka kiinankaalia
    • 300gmarinoituja kirjolohisuikaleita
    • n. 2rklöljyä
    • 1/2dlPirkka sweet chili & pineapple -kastiketta

Pinnalle

    • 2rklPirkka suolapähkinöitä

Valmistus

alle 15 min
  1. Suikaloi sipuli, paprika ja kiinankaali. Paista kirjolohisuikaleet pannulla tai vokissa ja siirrä ne lautaselle. Vokkaa sipulit ja paprikat. Siirrä nekin lautaselle.
  2. Vokkaa kiinankaalit ja lisää joukkoon sipulit ja paprikat. Mausta chilikastikkeella ja currytahnalla. Lisää kalasuikaleet, suolapähkinät ja persilja. Tarjoa lisäksi keitettyjä nuudeleita tai riisiä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 128 kcal535 kJ
  • Proteiinia6,23 g
  • Hiilihydraatteja5,05 g
  • Rasvaa9,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille