• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaattinen kirjolohiwokki

Nopeassa kirjolohiwokissa maistuu monet kasvikset.
Tomaattinen kirjolohiwokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 96 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta
    • 1rs(300 g)kirjolohisuikaleita (sis. suolaa 1 %)
    • 1(120 g)sipuli
    • 2-3(200 g)porkkanaa
    • 1(200 g)paprika
    • 1rs(200 g)Champ herkkusieniä (tuoreita)
    • 1/2rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
    • 1-2rklöljyä
    • 1 1/2-2rklsoijaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2tlchilijauhetta
    • 1/2tlinkivääritahnaa
    • ananastölkin mehu
    • 2tlMaizena maissitärkkelystä

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori sipuli ja porkkanat, suikaloi ne. Suikaloi myös paprika. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Halkaise kirsikkatomaatit ja valuta ananaspalat (säästä mehu).
  2. Ruskista kirjolohisuikaleet vokissa tai paistokasarissa ja siirrä ne lautaselle. Huuhdo pannu.
  3. Kuullota porkkanoita ja sipuleita öljyssä noin 3 minuuttia. Lisää paprikasuikaleet ja herkkusienet. Jatka kypsentämistä vielä noin 3 minuuttia. Mausta soijalla, pippurilla, chilillä ja inkiväärillä.
  4. Sekoita ananasmehu ja maissitärkkelys keskenään. Kaada seos vokkiin sekoittaen. Anna kiehua kannen alla pari minuuttia, välillä sekoittaen.
  5. Lisää kalat, kirsikkatomaatit ja ananaspalat. Kuumenna ja tarkista kasvisten kypsyys. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 96 kcal402 kJ
  • Proteiinia5,29 g
  • Hiilihydraatteja4,83 g
  • Rasvaa5,96 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille