• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kirjolohta sveitsiläiseen tapaan

Kirjolohta sveitsiläiseen tapaan
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 211 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(à 300 g)marinoitua kirjolohta

Täyte

Valmistus

alle 30 min
  1. Pyyhi kirjolohipalat kuiviksi marinadista ja aseta palat pellille leivinpaperin päälle. Leikkaa jokaisen fileepalan keskelle syvä viilto nahkaan asti, mutta ei nahan läpi. Jätä fileepalan kumpikin pää ehjäksi, jotta pala pysyy koossa. Näin jokaiseen palaan muodostuu tasku.
  2. Leikkaa emmentaljuuston kapeasta päästä juustohöylällä ohuita, ehyitä viipaleita ja aseta viipale viillon kummallekin reunalle.
  3. Hienonna palvikinkkuviipaleet aivan hienoksi ja sekoita joukkoon sinappi, ruohosipulisilppu ja keltuainen. Jaa täyte juustoviipaleiden muodostamaan veneeseen ja kypsennä 225 asteessa uunin keskitasolla 10-13 minuuttia. Tarjoa lisäksi pinaattiperunamuusia ja samalla pellillä uunissa kuumennettuja rakuunatomaatteja.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 211 kcal882 kJ
  • Proteiinia16,1 g
  • Hiilihydraatteja2,01 g
  • Rasvaa15,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille