Tillipestolla kuorrutettu uunikala
Kauniin vihreä tillipesto kuorruttaa nopeasti valmistuvan uunikalan ja pitää sen mehevänä.
3-4 annostaalle 30 min260 kcal / annos (160g)
Ainekset
3-4 annosta
- 1/2tlsuolaa
Tillipesto
- 1nippu(50 g)Pirkka tilliä
- 1rklrypsiöljyä
- 2rklvettä
- 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Pinnalle
- 1/4dlPirkka mantelilastuja
Valmistus
alle 30 min- Lado pakkauksen ohjeen mukaan sulatetut kalapalat voideltuun uunivuokaan. Ripottele kalojen pintaan suolaa. Hienonna tillinvarret.
- Soseuta peston ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella. Levitä pesto kalapaloille ja ripottele pinnalle mantelilastut.
- Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarkista kalan kypsyys. Tarjoa tillipestolla kuorrutettu uunikala perunasoseen kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit halutessasi maustaa peston 1 valkosipulinkynnellä.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 160g100 g
- 260 kcal1 090 kJ
- Proteiinia 28 g
- Hiilihydraatteja0,5 g
- Rasvaa15 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi