Tillipestolla kuorrutettu uunikala
Kauniin vihreä tillipesto kuorruttaa nopeasti valmistuvan uunikalan ja pitää sen mehevänä. Tämäkin resepti vain n. 1,95€/annos*.
- 3-4 annosta
- alle 30 min
- 260 kcal / annos (160g)
Ainekset
3-4 annosta
- 1pkt(400 g)Pirkka alaskanseitiä annospaloina (pakaste)
- 1/2tlsuolaa
Tillipesto
- 1nippu(50 g)Pirkka tilliä
- 1rklrypsiöljyä
- 2rklvettä
- 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Pinnalle
- 1/4dlPirkka mantelilastuja
Valmistus
alle 30 min- Lado pakkauksen ohjeen mukaan sulatetut kalapalat voideltuun uunivuokaan. Ripottele kalojen pintaan suolaa. Hienonna tillinvarret.
- Soseuta peston ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella. Levitä pesto kalapaloille ja ripottele pinnalle mantelilastut.
- Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarkista kalan kypsyys. Tarjoa tillipestolla kuorrutettu uunikala perunasoseen kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit halutessasi maustaa peston 1 valkosipulinkynnellä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 160g100 g
- 260 kcal1 090 kJ
- Proteiinia 28 g
- Hiilihydraatteja0,5 g
- Rasvaa15 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi