• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tillipestolla kuorrutettu uunikala

Kauniin vihreä tillipesto kuorruttaa nopeasti valmistuvan uunikalan ja pitää sen mehevänä. Tämäkin resepti vain n. 1,95€/annos*.
Tillipestolla kuorrutettu uunikala
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • alle 30 min
  • 260 kcal / annos (160g)

Ainekset

3-4 annosta

Tillipesto

Pinnalle

    • 1/4dlPirkka mantelilastuja

Valmistus

alle 30 min
  1. Lado pakkauksen ohjeen mukaan sulatetut kalapalat voideltuun uunivuokaan. Ripottele kalojen pintaan suolaa. Hienonna tillinvarret.
  2. Soseuta peston ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella. Levitä pesto kalapaloille ja ripottele pinnalle mantelilastut.
  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarkista kalan kypsyys. Tarjoa tillipestolla kuorrutettu uunikala perunasoseen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit halutessasi maustaa peston 1 valkosipulinkynnellä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 260 kcal1 090 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja0,5 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille