• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirjolohipalat ruiskuoressa

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,80 €/annos
Kirjolohipalat ruiskuoressa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 76,6 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista kirjolohifileepaloista nahka ja leikkaa palat kahteen osaan. Sivele kalan pinta sinapilla ja levitä päälle hienonnetut yrtit ja maustekurkkuviipaleet.
  2. Kauli sulanut taikina levyksi (noin 30 x 30 cm). Jaa se neljään osaa ja nosta kuorrutettujen kirjolohipalojen päälle. Käännä kala ja taikinalevy varovasti ylösalaisin. Sulje paketti taittamalla taikinan reunat tiiviisti yhteen.
  3. Nosta paketit leivinpaperin päälle pellille saumapuoli alaspäin. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 76,6 kcal321 kJ
  • Proteiinia3,44 g
  • Hiilihydraatteja6,08 g
  • Rasvaa4,15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2