• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkkutäytteiset ohukaiset

Täytä suolaiset ohukaiset herkkusienillä, sipulilla, juustolla ja kinkulla.
Kinkkutäytteiset ohukaiset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 142 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Ohukaistaikina

Täyte

Paistamiseen

    • juoksevaa rasvaseosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin ohukaistaikina turpoamaan. Sekoita maidon joukkoon kierrevatkaimella ohra- ja vehnäjauhot, munat, suola ja öljy.
  2. Täytettä varten viipaloi puhdistetut herkkusienet ja silppua sipuli. Ruskista sienet ja sipuli kevyesti öljyssä paistinpannulla. Mausta kirvelillä, mustapippurilla ja suolalla.
  3. Viipaloi juusto. Kaada taikinaa isolle (halkaisija 22 cm) kuumalle paistinpannulle, jossa rasva on sulanut. Käännä alapuolelta paistunut ohukainen ja levitä päälle täyte: 3 viipaletta kinkkua, herkkusieniseosta ja juustoviipaleita. Taita ruskistunut ohukainen kaksinkerroin.
  4. Valuta valmis ohukainen vadille tai suoraan ruokalautaselle. Paista ja täytä loputkin ohukaiset. Tarjoa vihreän salaatin ja maustekurkkuviipaleiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 142 kcal596 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja8,25 g
  • Rasvaa8,05 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille