Kinkkutäytteiset ohukaiset
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Täytä suolaiset ohukaiset herkkusienillä, sipulilla, juustolla ja kinkulla.
Ainekset
8 annosta
Ohukaistaikina | |
---|---|
1/2 l | tai |
1 dl | ohrajauhoja tai |
2 dl | tai |
2 | kananmunaa tai |
3/4 tl | suolaa tai |
2 rkl | öljyä tai |
Täyte | |
2 rs (à 200 g) | tai |
1 | sipuli tai |
1 rkl | öljyä tai |
1/2 tl | kirveliä tai |
mustapippuria tai | |
1/4 tl | suolaa tai |
n. 300 g | tai |
1 pkt (200 g) | tai |
Paistamiseen | |
juoksevaa rasvaseosta tai |
Ravintosisältö
Energia | 627 kJ / 151 kcal |
Rasva | 8,4 g |
josta tyydyttynyttä | 3,9 g |
Hiilihydraatit | 8,4 g |
josta sokereita | 1,7 g |
Proteiini | 9,4 g |
Suola | 0,8 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Valmista ensin ohukaistaikina turpoamaan. Sekoita maidon joukkoon kierrevatkaimella ohra- ja vehnäjauhot, munat, suola ja öljy.
Täytettä varten viipaloi puhdistetut herkkusienet ja silppua sipuli. Ruskista sienet ja sipuli kevyesti öljyssä paistinpannulla. Mausta kirvelillä, mustapippurilla ja suolalla.
Viipaloi juusto. Kaada taikinaa isolle (halkaisija 22 cm) kuumalle paistinpannulle, jossa rasva on sulanut. Käännä alapuolelta paistunut ohukainen ja levitä päälle täyte: 3 viipaletta kinkkua, herkkusieniseosta ja juustoviipaleita. Taita ruskistunut ohukainen kaksinkerroin.
Valuta valmis ohukainen vadille tai suoraan ruokalautaselle. Paista ja täytä loputkin ohukaiset. Tarjoa vihreän salaatin ja maustekurkkuviipaleiden k