• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mustaherukkatahna eli blackcurrant curd

Mustaherukkatahna sopii leivonnaisten täytteeksi sekä paahtoleivän päällä tarjottavaksi. N. 0,90 €/annos.
Mustaherukkatahna eli blackcurrant curd
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 263 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

yli 60 min
  1. Soseuta sulaneet mustaherukat. Sekoita paksupohjaisessa kattilassa marjasose, sokeri ja keltuaiset. Kuumenna samalla koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää voi nokareina ja jäähdytä. Anna mustaherukkatahnan jämäköityä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Tarjoa mustaherukkatahna paahtoleivän tai keksien kanssa tai leivonnaisten täytteenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 263 kcal1 100 kJ
  • Proteiinia3,28 g
  • Hiilihydraatteja31,5 g
  • Rasvaa13,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu
  • K-Kuluttajapalvelu8.8.2016

    Hei sasoriza! Tarkkaa säilyvyysaikaa on vaikea arvioida, mutta hygieenisesti valmistettu ja säilötty mustaherukkatahna voi säilyä jääkaapissa käyttökelpoisena noin kaksi viikkoa.

  • sasoriza7.8.2016

    Kuinka kauan tuote säilyy??