Munavoi
- Annosmäärä10 annos
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
Munavoi ja karjalanpiirakat ovat vastustamaton yhdistelmä.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
10 annos
- 2 Pirkka Luomu kananmunaa koviksi keitettyinä
- 100 g Pirkka voita
- (ripaus suolaa)
- ruohosipulia hienonnettuna
Ravintosisältö
- Energia1 530 kJ / 367 kcal
- Rasva39,1 g
- josta tyydyttynyttä25,1 g
- Hiilihydraatit0,6 g
- josta sokereita0,6 g
- Proteiini6,5 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Hienonna kovaksi keitetyt, jäähtyneet kananmunat haarukalla.
- Sekoita kananmunien joukkoon pehmeä voi.
- Mausta halutessasi suolalla ja viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka suomalainen voi 500gHinta 4,19/kpl8,38/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka Luomu isoja kananmunia 6 kpl/438gHinta 2,49/kpl5,68/kg
- Pirkka Luomu kananmunia 10kpl/580gHinta 3,49/kpl6,02/kg
- Pysyvästi edullinenArla lisäaineeton normaalisuolainen meijerivoi 500g vähälaktoosinenHinta 3,79/kpl7,58/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,79/kpl2,98/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Järvikylä ruohosipuli ruukku SuomiHinta 1,79/kpl
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,3(42 arviota)
- 30 - 60 min3,1(15 arviota)
- alle 30 min3,9(109 arviota)
- alle 15 min4,6(51 arviota)
- alle 15 min4,3(11 arviota)
- alle 30 min4,0(2 arviota)
- UUSI30 - 60 min
- Videoyli 60 min4,0(83 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (103 arviota)
- perus tyhmä2 vuotta sittenmonelleko hengelle/piirakalle
- K-Kuluttajapalvelu2 vuotta sittenPerus tyhmä, kiitos kysymyksestä! Kerta-annoksen tai karjalanpiirakan koosta riippuen saat reseptistä noin 10 annosta.
- Saaga6 vuotta sittenHei Keittiökati. Tuo auringonkukkaöljy vinkki on aivan loistava. Olen aina tehnyt munavoin pelkällä voilla ja jääkaappikylmänä sitä on todellakin mahdotonta levittää. Nyt onnistuu. Kiitoksia.
- Keittiökati6 vuotta sittenResepti on sinänsä hyvä, mutta meillä tuohon lisätään vielä hieman rouhittua mustapippuria ja tuoretta ruohosipulia makua antamaan. Jos munavoita tehdään enemmän kerralla ja loput säilytetään jääkaapissa, lisään reseptiin vielä pari ruokalusikallista auringonkukkaöljyä, jolloin munavoi on kylmänäkin pehmeämpää eikä lohkeile.
- K-Kuluttajapalvelu8 vuotta sittenLeo, tavallisesti kypsä kananmuna ja erityisesti valkuainen muuttuu pakastimessa kumiseksi ja vetiseksi. Siten munavoi ei varmastikaan ole ihanteellinen pakastettava.
- Leo8 vuotta sittenHei, voiko kananmunavoita pakastaa?
- Karjis8 vuotta sittenMeillä laitetaan myös tuoretta persiljaa ja mustapippuria munavoihin.