MunavoiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Munavoi

Munavoi ja karjalanpiirakat ovat vastustamaton yhdistelmä.

  • alle 30 min

Ainekset

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna kovaksi keitetyt, jäähtyneet kananmunat haarukalla. Sekoita joukkoon pehmeä rasva. Mausta halutessasi suolalla.

Kommentoi

Arvosana reseptille 21 arvostelua
  • Saaga4.8.2018

    Hei Keittiökati. Tuo auringonkukkaöljy vinkki on aivan loistava. Olen aina tehnyt munavoin pelkällä voilla ja jääkaappikylmänä sitä on todellakin mahdotonta levittää. Nyt onnistuu. Kiitoksia.

  • Keittiökati22.5.2018

    Resepti on sinänsä hyvä, mutta meillä tuohon lisätään vielä hieman rouhittua mustapippuria ja tuoretta ruohosipulia makua antamaan. Jos munavoita tehdään enemmän kerralla ja loput säilytetään jääkaapissa, lisään reseptiin vielä pari ruokalusikallista auringonkukkaöljyä, jolloin munavoi on kylmänäkin pehmeämpää eikä lohkeile.

  • Leo11.4.2017

    Hei, voiko kananmunavoita pakastaa?

  • K-Kuluttajapalvelu11.4.2017

    Leo, tavallisesti kypsä kananmuna ja erityisesti valkuainen muuttuu pakastimessa kumiseksi ja vetiseksi. Siten munavoi ei varmastikaan ole ihanteellinen pakastettava.

  • Karjis28.2.2017

    Meillä laitetaan myös tuoretta persiljaa ja mustapippuria munavoihin.