Munavoi
Munavoi ja karjalanpiirakat ovat vastustamaton yhdistelmä.
- alle 30 min
Ainekset
- 100gPirkka voita
- (ripaus suolaa)
Valmistus
alle 30 min- Hienonna kovaksi keitetyt, jäähtyneet kananmunat haarukalla. Sekoita joukkoon pehmeä rasva. Mausta halutessasi suolalla.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Hei Keittiökati. Tuo auringonkukkaöljy vinkki on aivan loistava. Olen aina tehnyt munavoin pelkällä voilla ja jääkaappikylmänä sitä on todellakin mahdotonta levittää. Nyt onnistuu. Kiitoksia.
Resepti on sinänsä hyvä, mutta meillä tuohon lisätään vielä hieman rouhittua mustapippuria ja tuoretta ruohosipulia makua antamaan. Jos munavoita tehdään enemmän kerralla ja loput säilytetään jääkaapissa, lisään reseptiin vielä pari ruokalusikallista auringonkukkaöljyä, jolloin munavoi on kylmänäkin pehmeämpää eikä lohkeile.
Hei, voiko kananmunavoita pakastaa?
Leo, tavallisesti kypsä kananmuna ja erityisesti valkuainen muuttuu pakastimessa kumiseksi ja vetiseksi. Siten munavoi ei varmastikaan ole ihanteellinen pakastettava.
Meillä laitetaan myös tuoretta persiljaa ja mustapippuria munavoihin.