Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
KirsikkamuroleivätTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kirsikkamuroleivät

Helpot kirsikkapikkuleivät maistuvat kahvin kanssa.

Ainekset

70 annosta
    • 6 1/2 - 7dlvehnäjauhoja
    • 2tlvanilliinisokeria
    • 350gvoita
    • 2dlsokeria
    • 1kananmuna

Koristeeksi

    • n. 2tlk(125 g)Pirkka kirsikoita, vihreitä tai punaisia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Jauha mantelit monitoimikoneessa. Yhdistä kuivat aineet. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmuna ja kuiva-aineseos. Sekoita tasaiseksi. Valuta kirsikat liemestään ja kuivaa ne. Puolita kirsikat.
  2. Pursota taikina pursottimella pyöreiksi rinkuloiksi ja paina keskelle kirsikan puolikas. Paista muroleipiä 200-asteisessa uunissa noin 7–8 minuuttia.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille