Hyppää sisältöön
Kirsikkamuroleivät Testattu K-Ruoka koekeittiössä
Arkiston aarre

Kirsikkamuroleivät

  • Annosmäärä70 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Helpot kirsikkapikkuleivät maistuvat kahvin kanssa.

    Ainekset

    70 annosta
    • 100 g Pirkka manteleita
    • 6 1/2 - 7 dl vehnäjauhoja
    • 2 tl vanilliinisokeria
    • 350 g voita
    • 2 dl sokeria
    • 1 kananmuna

    Koristeeksi

    • n. 2 tlk (à 130 g/70 g) Pirkka kirsikoita, vihreitä tai punaisia

    Ravintosisältö

    • Energia
      2 248 kJ / 537 kcal
    • Rasva
      33,3 g
    • josta tyydyttynyttä
      18,2 g
    • Hiilihydraatit
      51 g
    • josta sokereita
      21,3 g
    • Proteiini
      7,7 g
    • Suola
      0,5 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Jauha mantelit monitoimikoneessa. Yhdistä kuivat aineet. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmuna ja kuiva-aineseos. Sekoita tasaiseksi. Valuta kirsikat liemestään ja kuivaa ne. Puolita kirsikat.
    2. Pursota taikina pursottimella pyöreiksi rinkuloiksi ja paina keskelle kirsikan puolikas. Paista muroleipiä 200-asteisessa uunissa noin 7–8 minuuttia.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,0 (1 arvio)