• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kirsikkamuroleivät

Kirsikkamuroleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 70 annosta
  • 30 - 60 min
  • 87 kcal / annos (15g)

Ainekset

70 annosta
    • 6 1/2-7dlvehnäjauhoja
    • 2tlvanilliinisokeria
    • 350gvoita
    • 2dlsokeria
    • 1kananmuna

Koristeeksi

    • n. 2tlk(125 g)Pirkka kirsikoita, vihreitä tai punaisia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Jauha mantelit monitoimikoneessa. Yhdistä kuivat aineet. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmuna ja kuiva-aineseos. Sekoita tasaiseksi. Valuta kirsikat liemestään ja kuivaa ne. Puolita kirsikat.
  2. Pursota taikina pursottimella pyöreiksi rinkuloiksi ja paina keskelle kirsikan puolikas. Paista muroleipiä 200-asteisessa uunissa noin 7-8 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 15g100 g

  • 87 kcal364 kJ
  • Proteiinia1,1 g
  • Hiilihydraatteja7,7 g
  • Rasvaa5,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille