Hyppää sisältöön
Kirsikkainen taatelikakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kirsikkainen taatelikakku

  • Annosmäärä12 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Jouluinen kirsikka-taatelikakku säilyy mehevänä useita päiviä.

    Ainekset

    12 annosta

    Vuokaan

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 658 kJ / 396 kcal
    • Rasva
      21,6 g
    • josta tyydyttynyttä
      8,4 g
    • Hiilihydraatit
      44,1 g
    • josta sokereita
      24,6 g
    • Proteiini
      5,5 g
    • Suola
      0,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Voitele sydänvuoan reunat ja leikkaa vuoan pohjalle leivinpaperi. Paloittele kirsikat ja ripottele ne sekä hasselpähkinärouhe vuoan pohjalle.
    2. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Paloittele taatelit. Sekoita vehnäjauhot, paloitellut taatelit, leivinjauhe, kaneli, kardemumma ja vanilliinisokeri keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan yhdessä jäähtyneen kahvin kanssa varovasti sekoittaen. Levitä taikina vuokaan.
    3. Paista uunin alaosassa 175 asteessa noin 35 minuuttia. Taatelisydän säilyy mehevänä useita päiviä jääkaapissa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,6 (7 arviota)

    • Cee
      5 kuukautta sitten
      Todella hyvä, olen tehnyt tämän ainakin 8 vuoden ajan joka joulu
    • Mamarulaa
      2 vuotta sitten
      Teen tämän kakun joka joulu❤️