• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kirsikkainen taatelikakku

Kirsikkainen taatelikakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • 30 - 60 min
  • 359 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta

Vuokaan

Valmistus

30 - 60 min
  1. Voitele sydänvuoan reunat ja leikkaa vuoan pohjalle leivinpaperi. Paloittele kirsikat ja ripottele ne sekä hasselpähkinärouhe vuoan pohjalle.
  2. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Paloittele taatelit. Sekoita vehnäjauhot, paloitellut taatelit, leivinjauhe, kaneli, kardemumma ja vanilliinisokeri keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan yhdessä jäähtyneen kahvin kanssa varovasti sekoittaen. Levitä taikina vuokaan.
  3. Paista uunin alaosassa 175 asteessa noin 35 minuuttia. Taatelisydän säilyy mehevänä useita päiviä jääkaapissa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 359 kcal1 500 kJ
  • Proteiinia4,74 g
  • Hiilihydraatteja41,6 g
  • Rasvaa19,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille