Kirsikkainen taatelikakku
- Annosmäärä12 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Jouluinen kirsikka-taatelikakku säilyy mehevänä useita päiviä.
Ainekset
12 annosta
200 g | Pirkka leivontamargariinia tai voita tai |
1 1/2 dl | sokeria tai |
2 | kananmunaa tai |
1/2 ps (à 200 g) | tai |
3 1/2 dl | vehnäjauhoja tai |
1 tl | tai |
1 tl | kardemummaa tai |
1 tl | vanilliinisokeria tai |
2 tl | leivinjauhetta tai |
1 dl | tai |
Vuokaan | |
---|---|
10 kpl | tai |
1/2 dl | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Voitele sydänvuoan reunat ja leikkaa vuoan pohjalle leivinpaperi. Paloittele kirsikat ja ripottele ne sekä hasselpähkinärouhe vuoan pohjalle.
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Paloittele taatelit. Sekoita vehnäjauhot, paloitellut taatelit, leivinjauhe, kaneli, kardemumma ja vanilliinisokeri keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan yhdessä jäähtyneen kahvin kanssa varovasti sekoittaen. Levitä taikina vuokaan.
Paista uunin alaosassa 175 asteessa noin 35 minuuttia. Taatelisydän säilyy mehevänä useita päiviä jääkaapissa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(146 arvostelua)
- yli 60 min4,0(68 arvostelua)
- yli 60 min4,1(58 arvostelua)
- yli 60 min3,2(34 arvostelua)
- yli 60 min4,0(8 arvostelua)
- yli 60 min3,7(6 arvostelua)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min2,9(9 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (6 arvostelua)
- Mamarulaa3 kuukautta sittenTeen tämän kakun joka joulu❤️