• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pekaani-suklaaneliöt

Pekaani-suklaaneliöt
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 24 palaa
  • 30 - 60 min
  • 324 kcal / 100 g

Ainekset

n. 24 palaa

Pinnalle

Koristeeksi

    • tomusokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata rasva ja anna sen jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon rasva. Sekoita jauhot, kaakao- ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan siivilän läpi vuorotellen kahvin kanssa. Vältä turhaa sekoittamista, ettei taikina sitkisty. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
  2. Rouhi suklaa ja pähkinät veitsellä karkeahkoksi rouheeksi. Ripottele pinnalle suklaa- ja pähkinärouheet sekä keskenään sekoitettu sokeri-kaneliseos.
  3. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 10-12 minuuttia. Leikkaa jäähtynyt levy neliöiksi ja koristele tomusokerilla. Tarjoa lisäksi (konjakilla maustettua) kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Neliöt säilyvät mehevänä jääkaapissa. Ne voi myös pakastaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 324 kcal1 350 kJ
  • Proteiinia5,45 g
  • Hiilihydraatteja40,7 g
  • Rasvaa15,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille