• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Konjakkisinappi

Konjakkisinappi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 344 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1 1/2dlColman`s sinappijauhetta
    • 1 1/2dlsokeria
    • 2dlkuohukermaa
    • 1kananmuna
    • 1tlviinietikkaa
    • 2rklkonjakkia

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita sinappijauhe ja sokeri kattilassa. Lisää joukkoon kerma ja muna.
  2. Kuumenna seosta sekoittaen koko ajan, kunnes seos alkaa saostua ja kiehahtaa.
  3. Lisää jäähtyneeseen sinappiin viinietikka ja mausta konjakilla. Kaada sinappi tölkkiin ja anna maun tasaantua jääkaapissa pari päivää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 344 kcal1 440 kJ
  • Proteiinia5,61 g
  • Hiilihydraatteja30 g
  • Rasvaa20,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille34
  • Timppa21.12.2016

    Hyvä tietää tuo säilyvyyskin... Tosin ihan hyvältä se maistuu vielä pari vuotta jälkikäteenkin, eikä mitään oireita tai makueroa ole havaittavissa :D

  • ElluEveliina19.12.2016

    April, ja miksei muutkin. Tästä ohjeesta tulee 3 pientä Piltti-purkillista. Itse purkitin juuri sinapit, jouluna sitten maistan miten onnistui.

  • A16.12.2016

    Säilyvyys???

  • -j16.12.2016

    Kauanko sinappi säilyy?

  • K-Kuluttajapalvelu16.12.2016

    Itse tehty sinappi säilyy jääkaapissa muutaman viikon.

  • April15.11.2016

    Paljonko sinappia tällä reseptillä valmistuu?

  • K-Kuluttajapalvelu15.11.2016

    April, valitettavasti valmiin sinapin määrää ei ole mitattu reseptin testauksen yhteydessä, joten tarkkaa tietoa emme osaa antaa.