Konjakkisinappi
Itse tehty sinappi kruunaa joulukinkun tai saunamakkaran. Kotona tehty sinappi saa lisämakua ja uutta potkua konjakista - kokeile ja ihastu!
- yli 60 min
- 344 kcal / 100 g
Ainekset
- 1 1/2dlColman`s sinappijauhetta
- 1 1/2dlsokeria
- 2dlkuohukermaa
- 1kananmuna
- 1tlviinietikkaa
- 2rklkonjakkia
Valmistus
yli 60 min- Sekoita sinappijauhe ja sokeri kattilassa. Lisää joukkoon kerma ja muna.
- Kuumenna seosta sekoittaen koko ajan, kunnes seos alkaa saostua ja kiehahtaa.
- Lisää jäähtyneeseen sinappiin viinietikka ja mausta konjakilla. Kaada sinappi tölkkiin ja anna maun tasaantua jääkaapissa pari päivää.
Kategoriat
Sesongit
Ravintosisältö per 100 g
- 344 kcal1 440 kJ
- Proteiinia 5,61 g
- Hiilihydraatteja30 g
- Rasvaa20,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ihan hyvältä maistui sinappi!
jätte bra sinappen
Hyvä tietää tuo säilyvyyskin... Tosin ihan hyvältä se maistuu vielä pari vuotta jälkikäteenkin, eikä mitään oireita tai makueroa ole havaittavissa :D
April, ja miksei muutkin. Tästä ohjeesta tulee 3 pientä Piltti-purkillista. Itse purkitin juuri sinapit, jouluna sitten maistan miten onnistui.
Säilyvyys???
Itse tehty sinappi säilyy jääkaapissa muutaman viikon.
Kauanko sinappi säilyy?
April, valitettavasti valmiin sinapin määrää ei ole mitattu reseptin testauksen yhteydessä, joten tarkkaa tietoa emme osaa antaa.
Paljonko sinappia tällä reseptillä valmistuu?