• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
KonjakkisinappiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Konjakkisinappi

  • yli 60 min
  • 344 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1 1/2dlColman`s sinappijauhetta
    • 1 1/2dlsokeria
    • 2dlkuohukermaa
    • 1kananmuna
    • 1tlviinietikkaa
    • 2rklkonjakkia

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita sinappijauhe ja sokeri kattilassa. Lisää joukkoon kerma ja muna.
  2. Kuumenna seosta sekoittaen koko ajan, kunnes seos alkaa saostua ja kiehahtaa.
  3. Lisää jäähtyneeseen sinappiin viinietikka ja mausta konjakilla. Kaada sinappi tölkkiin ja anna maun tasaantua jääkaapissa pari päivää.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 344 kcal1 440 kJ
  • Proteiinia5,61 g
  • Hiilihydraatteja30 g
  • Rasvaa20,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 50 arvostelua