• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrttisinappi

Yrttisinappi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 299 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä sinapinsiemeniä vedessä, kunnes ne ovat imeneet kaiken nesteen. Kiehauta kerma.
  2. Sekoita sinapinsiemenet, sinappijauhe, sokeri ja hunaja keskenään kattilassa ja lisää joukkoon kiehuva kerma. Riko kananmunien rakenne ja sekoita haaleaan sinappiseokseen.
  3. Lämmitä seos kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Jäähdytä hieman ja lisää viinietikka ja mausteet. Annostele jäähtynyt sinappi pieniin purkkeihin (noin 4 kpl) ja säilytä viileässä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 299 kcal1 250 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja34 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1