• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pippurinen sinappi

Pippurinen sinappi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 335 kcal / 100 g

Ainekset

    • 2dlvispikermaa
    • 1dlsinappijauhetta (Colman`s)
    • 2dlsokeria
    • 2Pirkka vapaan kanan omega-munaa
    • 3rklpunaviinietikkaa
    • 1rklbalsamiviinietikkaa
    • 1rklroseepippuria
    • 1rklviherpippuria
    • 1tlmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta kerma. Sekoita sinappijauhe ja sokeri keskenään kattilassa, lisää joukkoon kiehuva kerma.
  2. Riko kananmunien rakenne ja sekoita haaleaan sinappiseokseen. Lämmitä seos kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Jäähdytä hieman ja lisää etikat ja mausteet.
  3. Annostele jäähtynyt sinappi pieniin purkkeihin (3-4 kpl) ja säilytä viileässä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 335 kcal1 400 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja34 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua