Korealainen kassler ja grillatut kaalitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Korealainen kassler ja grillatut kaalit

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Lempeän tulisessa korealaisittain marinoidussa kasslerpihvissä maistuu gochujang ja seesamiöljy. Tarjoa grillattujen kaalien kanssa.
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 (600 g)
 
kukkakaali
tai
1 (400 g)
 
parsakaali
tai
3 rkl
 
tai
1 rkl
 
paahdettua seesamiöljyä
tai

Korealainen kassler

1 pkt (400 g)
 
Pirkka Grillaa porsaan kasslerpihviä, pintamaustettu
tai
1/2 dl
 
tai
1 rkl
 
rypsiöljyä
tai
4
 
valkosipulinkynttä hienonnettuna
tai
2 tl
 
Gochujang-chilitahnaa
tai
1 tl
 
tuoretta inkivääriä raastettuna
tai
1 tl
 
paahdettua seesamiöljyä
tai

Lisäksi

1/2
 
Pirkka mieto tuore chili
tai
1/2 nippua (à 100 g)
 
kevätsipulia hienonnettuna
tai
1 rkl
 
suolapähkinöitä
tai

Valmistus

30 - 60 min

Pese ja leikkaa kukkakaali lehtineen lohkoiksi. Leikkaa pesty parsakaali lohkoiksi. Sekoita soijakastike ja seesamiöljy keskenään ja kääntele vihannekset seoksessa.

Sekoita soijakastike, rypsiöljy, hienonnettu valkosipuli, gochujang, raastettu inkivääri ja seesamiöljy. Ota puolet kastikkeesta sivuun tarjoilua varten. Puolet käytetään glaseeraukseen.

Grillaa kasslerpihvejä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Voitele kastikkeella paiston aikana. Grillaa myös kukkakaalilohkot - ja parsakaalit. Nosta kaalit tarjoiluvadille ja koristele viipaloidulla tuoreella chilillä, kevätsipulilla ja suolapähkinöillä. Viipaloi kasslerpihvit ja tarjoa grillattujen kaalien kanssa. Viimeistele lopulla kastikkeella.