Pikakimchi
Korealainen kiinakaalilisäke eli kimchi valmistuu myös pikaversiona!
- 5 dl
- 30 - 60 min
Ainekset
5 dl
- 1/4(250 g)kiinankaalia
- n. 5dlvettä
- 1 1/2rklmerisuolaa
- 1valkosipulinkynsi
- 2tlinkivääriä raastettuna
- 1tlsokeria
- 1tlvalkoviini- tai omenaviinietikkaa
- 1/2rkltomaattisosetta
Valmistus
30 - 60 min- Kiehauta vesi ja suola, anna jäähtyä hetken.
- Poista kaalista kanta ja leikkaa kaali suikaleiksi. Kaada suolavesi kaalin päälle ja anna tekeytyä 10 min. Sekoita tekeytymisen puolivälissä.
- Siirrä kaali siivilään ja huutele kunnolla. Valuta kuivaksi ja taputtele ylimääräinen neste pois vielä talouspaperilla.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Sekoita kaikki mausteet keskenään, lisää joukkoon kaali ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua noin puoli tuntia.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi