• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Korealaiset ribsit

Korealaiset ribsit maustetaan marinadilla, jossa on korealaista Gochujang-chilitahnaa. Tämäkin resepti vain n. 3,40€/annos*.
Korealaiset ribsit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • yli 60 min
  • 489 kcal / annos (235g)

Ainekset

3 annosta
    • 1pkt(750 g)HK Rypsiporsas meaty ribsejä
    • 4valkosipulinkynttä hienonnettuna
    • 1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 2rklGochujang-chilitahnaa
    • 2rklhunajaa
    • 1rklpaahdettua seesaminsiemenöljyä
    • 1rklriisiviinietikkaa

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sivele siitä puolet ribsien pintaan. Kääri lihat leivinpaperiin ja folioon. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 2 tuntia tai kunnes liha on niin mureaa, että se irtoaa helposti luista.
  3. Nosta lihat pois paketeista ja sivele pintaan vielä marinadia ja grillaa hetki grillissä tai uunin grillivastuksen alla, jotta saat ribseihin hieman paistopintaa. Koristele ribsit halutessasi tuoreella chilillä ja korianterilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit korvata Gochujang-chilitahnan 1 rkl:lla sambal oelekia.*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 235g100 g

  • 489 kcal2 040 kJ
  • Proteiinia33,3 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa31 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10