Korealaiset ribsit
Korealaiset ribsit maustetaan marinadilla, jossa on korealaista Gochujang-chilitahnaa.
- 4 annosta
- yli 60 min
- 489 kcal / annos (450g)
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(n. 2 kg)HK Viljaporsaan Spare ribsejä
- 8valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2rkltuoretta inkivääriä raastettuna
- 1 1/2dlPirkka soijakastiketta
- 4rklGochujang-chilitahnaa
- 4rklhunajaa
- 2rklpaahdettua seesaminsiemenöljyä
- 2rklriisiviinietikkaa
Lisäksi
- korianteria
Valmistus
yli 60 min- Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Pyyhi lihan pinta talouspaperilla.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sivele siitä puolet ribsien pintaan.
- Kääri ribsit leivinpaperin ja folion sisään ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia, kunnes liha on niin kypsää, että se irtoaa helposti luista.
- Nosta lihat pois paketeista ja sivele pintaan vielä marinadia ja grillaa hetki grillissä tai uunin grillivastuksen alla, jotta saat ribseihin hieman paistopintaa. Leikkaa liha paloiksi luiden välistä. Koristele ribsit halutessasi tuoreella chilillä ja korianterilla.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit korvata Gochujang-chilitahnan 1 rkl:lla sambal oelekia.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 450g100 g
- 489 kcal2 040 kJ
- Proteiinia 33,3 g
- Hiilihydraatteja18 g
- Rasvaa31 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tåtå ruokaa olisi kiva ruokailla ja maistella makuja ettei kaikki jäisi vain aavistuksen varaan.