• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Korealaiset ribsit

Korealaiset ribsit maustetaan marinadilla, jossa on korealaista Gochujang-chilitahnaa.
Korealaiset ribsit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 489 kcal / annos (450g)

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(n. 2 kg)HK Viljaporsaan Spare ribsejä
    • 8valkosipulinkynttä hienonnettuna
    • 2rkltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 4rklGochujang-chilitahnaa
    • 4rklhunajaa
    • 2rklpaahdettua seesaminsiemenöljyä
    • 2rklriisiviinietikkaa

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Pyyhi lihan pinta talouspaperilla.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sivele siitä puolet ribsien pintaan.
  3. Kääri ribsit leivinpaperin ja folion sisään ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia, kunnes liha on niin kypsää, että se irtoaa helposti luista.
  4. Nosta lihat pois paketeista ja sivele pintaan vielä marinadia ja grillaa hetki grillissä tai uunin grillivastuksen alla, jotta saat ribseihin hieman paistopintaa. Leikkaa liha paloiksi luiden välistä. Koristele ribsit halutessasi tuoreella chilillä ja korianterilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit korvata Gochujang-chilitahnan 1 rkl:lla sambal oelekia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 450g100 g

  • 489 kcal2 040 kJ
  • Proteiinia33,3 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa31 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 18 arvostelua