Korealaiset ribsit
Korealaisittain maustetut hiukan tuliset ribsit vievät kielen mennessään. Ribsit saavat makunsa marinadista, jossa on korealaista Gochujang-chilitahnaa. Noin 4,30€/annos.*
4 annostayli 60 min489 kcal / annos (450g)
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(à 900 g)Snellman Maatiaispossun grillimaustettuja spare ribsejä
- 8valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2rkltuoretta inkivääriä raastettuna
- 4rklGochujang-chilitahnaa
- 2rklpaahdettua seesamiöljyä
Lisäksi
- korianteria
Valmistus
yli 60 min- Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sivele siitä puolet ribsien pintaan.
- Kääri ribsit leivinpaperin ja folion sisään ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia, kunnes liha on niin kypsää, että se irtoaa helposti luista.
- Nosta lihat pois paketeista ja sivele pintaan vielä marinadia ja grillaa hetki grillissä tai uunin grillivastuksen alla, jotta saat ribseihin hieman paistopintaa.
- Leikkaa liha paloiksi luiden välistä. Koristele ribsit halutessasi tuoreella chilillä ja korianterilla.
Katso video
Tiesitkö että...
Jos käytät maustamattomia ja suolaamattomia ribsejä, lisää marinadiin 3/4 dl soijakastiketta. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 450g100 g
- 489 kcal2 040 kJ
- Proteiinia 33,3 g
- Hiilihydraatteja18 g
- Rasvaa31 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Tåtå ruokaa olisi kiva ruokailla ja maistella makuja ettei kaikki jäisi vain aavistuksen varaan.