• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kreikkalainen peruna-fetasalaatti

Kreikkalainen peruna-fetasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 468 kcal / annos (450g)

Ainekset

4 annosta
    • 1kgpieniä, keitettyjä uusia perunoita
    • 3nippusipulia
    • n. 25kplPirkka kalamata tai mustia -oliiveja
    • 1tlk(375 g)Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa

Kastike

    • 6anjovisfileetä
    • 1/2dltilliä
    • 3rkloliiviöljyä
    • 2rklsitruunanmehua
    • 1rklPirkka sinappia

Koristeeksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Hienonna anjovisfileet ja tilli. Sekoita kastikkeen aineet keskenään salaattikulhossa.
  2. Paloittele keitetyt perunat sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Hienonna sipulit. Nostele perunat, sipulit ja kaprikset salaattikulhoon maustumaan.
  3. Valuta oliivit ja salaattijuustokuutiot, lisää ne salaattiin.
  4. Koristele salaatti halkaistuilla kirsikkatomaateilla, hienonnetulla oreganolla tai persiljalla sekä varrellisilla kapriksilla. Tarjoa salaatti tuoreen leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 450g100 g

  • 468 kcal1 960 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja46 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille