• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kevennetty kreikkalainen salaatti

Kevennetty kreikkalainen salaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 89,6 kcal / 100 g

    Ainekset

    4 annosta

    Kastike

    Valmistus

    alle 15 min
    1. Huuhtele salaatit ja valuta ne hyvin. Revi salaatit laakealle vadille. Leikkaa kurkku paloiksi tai vedä juustohöylällä pitkittäin viipaleiksi ja rullaa.
    2. Lisää huuhdotut tomaatit puolikkaina tai lohkoina sekä oliivit. Valuta salaattijuustokuutiot ja levitä salaattiin. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja levitä salaatin päälle.
    3. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.

    Ravintosisältö per 100 g

    • 89,6 kcal375 kJ
    • Proteiinia5,07 g
    • Hiilihydraatteja2,26 g
    • Rasvaa6,75 g

    Lisätietoa reseptistä

    Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

    Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

    Kommentoi

    Arvosana reseptille3