
Kuningatar-keksikakku
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Tosi helppo ja nopea keksikakku syntyy valmiista murotaikinasta ja maustetusta rahkasta. Tarjoa keksikakku heti, jotta sen rapeus säilyy.
Ainekset
10 annosta
1 pkt (400 g) | tai |
1 dl | mantelirouhetta tai |
1 tlk (2 dl) | tai |
2 tlk (à 200 g) | Valio maustettua rahkaa, kuningatar tai |
1 rs (250 g) | Pirkka vadelmia (tuoreita) tai |
1 rs (175 g) | tai |
Koristeeksi | |
---|---|
Järvikylä aasianminttua tai vahvaa minttua tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele tai kauli taikina noin 30 x 34 cm kokoiseksi levyksi leivinpaperin päällä pellillä. Painele levyn pinnalle mantelirouhe. Paista 200 asteessa 8–10 minuuttia.
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka.
Leikkaa jäähtynyt taikinalevy kahtia. Kokoa kakku kahteen kerrokseen siten, että väliin ja pinnalle tulee kerma-rahkaseosta ja marjoja. Koristele kakku tuoreilla yrteillä. Tarjoa heti, jotta keksipohja säilyy rapeana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,6(5 arvostelua)
- yli 60 min4,0(93 arvostelua)
- yli 60 min4,6(258 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(28 arvostelua)
- yli 60 min3,9(398 arvostelua)
- yli 60 min4,0(303 arvostelua)
- yli 60 min4,4(24 arvostelua)
- yli 60 min3,8(23 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 2,8 (4 arvostelua)
- Hyvä1 vuosi sittenHyvä resepti. Ainoa huono puoli on, että tuosta murotaikinasta tulee aika kova pohja eli syöminen on vähän hankalaa