• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kuningatar-keksikakku

Kuningatar-keksikakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 309 kcal / annos (130g)

Ainekset

10 annosta

Koristeeksi

    • Järvikylä aasianminttua tai vahvaa minttua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele tai kauli taikina noin 30 x 34 cm kokoiseksi levyksi leivinpaperin päällä pellillä. Painele levyn pinnalle mantelirouhe. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia.
  2. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka.
  3. Leikkaa jäähtynyt taikinalevy kahtia. Kokoa kakku kahteen kerrokseen siten, että väliin ja pinnalle tulee kerma-rahkaseosta ja marjoja. Koristele kakku tuoreilla yrteillä. Tarjoa heti, jotta keksipohja säilyy rapeana.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 309 kcal1 290 kJ
  • Proteiinia6,62 g
  • Hiilihydraatteja24,9 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille