• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vadelma-kinuskitorttu

Vadelma-kinuskitorttu on helppo tehdä ja maistuu juustokakun ystäville.
Vadelma-kinuskitorttu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • yli 60 min
  • 220 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta

Pohja

Täyte

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Painele sulanut murotaikina piirakkavuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille. Levitä pohjalle ohut kerros vadelmahilloa.
  2. Sekoita loput täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Paista torttua uunin alimmalla tasolla 175 asteessa noin 45 minuuttia.
  3. Anna tortun jäähtyä kylmäksi. Levitä tortun päälle notkistettua vadelmahilloa ja koristele pinta tuoreilla vadelmilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 220 kcal919 kJ
  • Proteiinia4,57 g
  • Hiilihydraatteja25,3 g
  • Rasvaa10,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille11