• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kurkku-jogurttikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kurkku-jogurttikeitto

  • 5 annosta
  • alle 15 min
  • 58,9 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta
    • 2(500 g)kurkkua
    • 1pienivalkosipulinkynsi
    • 1ruukkubasilikaa
    • 1(n. 2 rkl)limetin mehu
    • 1rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1-2tlinkivääritahnaa
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlsambal oelek chilitahnaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Paloittele kurkku ja kuori valkosipulinkynsi. Pane ne monitoimikoneeseen. Mittaa joukkoon jogurttia lukuunottamatta kaikki ainekset ja soseuta.
  2. Lisää jogurtti ja tarkista maku. Anna keiton maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Tarjoa alkuruokana leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 58,9 kcal246 kJ
  • Proteiinia2,91 g
  • Hiilihydraatteja6,91 g
  • Rasvaa2,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille