Hyppää sisältöön
Kurkku-jogurttikeitto Testattu K-Ruoka koekeittiössä
Arkiston aarre

Kurkku-jogurttikeitto

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Kurkku-jogurttikeitto on helppo ja raikas alkuruoka, joka syntyy hetkessä.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

5 annosta
  • 2 tlk (à 400 g) maustamatonta jogurttia
  • 2 (500 g) kurkkua
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 (n. 2 rkl) limetin mehu
  • 1 rkl Pirkka juoksevaa hunajaa
  • 1–2 tl inkivääritahnaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl sambal oelek chilitahnaa

Ravintosisältö

  • Energia
    185 kJ / 44 kcal
  • Rasva
    1,5 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,8 g
  • Hiilihydraatit
    4,5 g
  • josta sokereita
    4,4 g
  • Proteiini
    2,1 g
  • Suola
    0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Paloittele kurkku ja kuori valkosipulinkynsi. Pane ne monitoimikoneeseen. Mittaa joukkoon jogurttia lukuunottamatta kaikki ainekset ja soseuta.
  2. Lisää jogurtti ja tarkista maku. Anna keiton maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Tarjoa alkuruokana leivän kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 5,0 (8 arviota)