• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Bataatti-savujuustokeitto

Bataatti-savujuustokeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

2 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne rasvassa kattilan pohjalla. Lisää bataattisose ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 5 minuuttia.
  2. Sekoita joukkoon sulatejuusto ja kiehauta keitto. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella basilikalla.
  3. Tarjoa bataattikeiton kanssa tuoretta ruisleipää.

Ravintosisältö perannos 430g100 g

  • 415 kcal1 740 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja36 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille19